Helyszín

Ha felszerelt, megfizethető telephelyet, műhelyt, lerakatot keres új vagy meglévő vállalkozása számára, jó helyen jár!

A GEOVOL Kft. tulajdonában lévő telephely ideális választás, legyen szó akár gyártásról, akár tárolásról, akár irodai munkákról. Természetesen nem kell az egész telephelyet kibérelnie, érdeklődése esetén minden esetben lehetőség van az Ön cégének leginkább megfelelő megoldás megtalálására.

A társaság tulajdonában lévő ingatlan egy mintegy 11 Hektáros külterületi ipari park. A helyszínhez Halimba és Ajka irányából aszfaltozott bekötőút vezet. A területen 24 órás portaszolgálat működik, a vagyonbiztonságot kutyás biztonsági őrök garantálják.

A telephely lakott területektől mintegy 1 km-re fekszik, így a kiválóan alkalmas nagyobb zajt okozó tevékenységek befogadására is. Kérem, a részletekért tekintse meg a Helyszín lapot.

A telephely teljesen közművesített, 35kV/400V-os trafóállomással, ipari és vezetékes víz ellátással, önálló szennyvízteleppel, tartályos gázzal és üzemanyagkúttal is rendelkezik. A nagy teljesítményű trafóállomás a leginkább energiaigényes munkákhoz is elegendő energiát tud biztosítani (középfeszültségű tarifával!) Kérem, tekintse meg képtárunkat, ahol mindezekről fotók találhatók.

A főépület két emeletes, több irodahelyiséggel, raktárhelyiséggel és nagy alapterületű ipari tevékenységre is alkalmas termekkel rendelkezik. A főépületről készült méretarányos alaprajzok az Alaprajzok oldalon érhetők el.

A telephelyen ezen kívül számos műhely, illetve raktárépület található, kiépített közművekkel. Raktáraink vetőmag, illetve más mezőgazdasági termék tárolására is alkalmasak lehetnek.

Hulladékok keletkezése esetén azokat a telephelyen lévő környezetvédelmi engedéllyel rendelkező veszélyeshulladék-tároló tudja befogadni.